Bike Extreme event

Pentru Gheorghe. Teatrul Nottara găzduiește la Sala Horia Lovinescu, în data de 7 martie, de la ora 19:00, câțiva dintre liceenii de la Jean Monnet care vor juca spectacolul “Ce înseamnă să fii onest” de Oscar Wilde, sub îndrumarea actorilor Crenguța Hariton și Valentin Corneanu.
Donațiile minime pentru participarea la spectacol sunt de 20 de lei pentru copii și 40 de lei pentru adulți, iar locurile pot fi obținute de la agenția de bilete a Teatrului Nottara.

23 decembrie 2017 - Ana Compioana - Casa Faptelor Bune la Radio Zu

18 decembrie 2017 ora 19:00 - “De ziua mea pentru Ana!” Anamaria Ferentz isi transforma ziua de nastere in eveniment caritabil, rugand invitatii sa inlocuiasca eventualele cadouri cu bani donati pentru insanatosirea Anei. Locatia Jubile Concept, Strada Emil Racoviță 7, București 077160

24 noiembrie ora 19:30 - Festivalul caritabil omonim dedicat Anei, organizat de Asociatia DORA D’ISTRIA. Locatia  “La Vioara Rosie”, din Sos. Panduri nr.71 Bucuresti

23 Noiembrie la 19:00, - Concert caritabil - "Cântec pentru ANA", Casa Zarazei, Strada Iuliu Barasch nr 15, 030167 București. Organizat de Cristina Maria Firoiu. Partener Casa Zarazei

"Maraton pentru o clipa!" - acesta este numele sub care, duminica 12 noiembrie intre orele 12:00-18:00, va avea loc  evenimentul de sustinere si strangere de donatii pentru campania "Zambet pentru Ana"

Partener al evenimentului:

---

Asociatia VolunDar organizeaza joi 9.11.2017 ora 19:00 la Seneca Anticafe - Intalnirea de organizare si training cu voluntarii campaniei  "Zâmbete pentru Ana"

Voluntar resposabil de caz: Roxana Petrescu - 0799.869.489

Partener al evenimentului:

Seneca Anticafe - Partener VolunDar

---

"Evenimentul a fost o bucurie!"

"Paula a fost fantastică!"

"În septembrie vom fi 4.000 de oameni la Sala Palatului"

Vorbele de mai sus, jurnalistii le-ar numi declarații la cald. Noi spunem că sunt o meritată laudă la adresa unei echipe de VolunDari ce a reușit în doar 7 zile să creeze o bucurie fantastică unor oameni ce ne așteptam să imbrățișeze cauza Fundației Sfântul Sava de a "transforma o unitate militară în așezământ social pentru copii și batrani" Implica-te si tu!

Multumim Paula Seling 

Paula Seling Voluntar la VolunDar

Fundatia Sfântul Sava de la Buzău lansează campania “UNITATE între GENERAȚII” în data de 12 iunie la Teatrul Odeon.

PRINCIPALUL MOMENT AL SERII VA FI UN CONCERT CARITABIL PAULA SELING.

Prin această campanie se vor strange fonduri pentru un proiect ce vizează transformarea unei unități militare dezafectate într-un centru social pentru mame, copii și bătrâni abandonați.

În cadrul evenimentului vom avea o expoziție cu vanzare de produse artizanale realizate la fundație precum:
- semne de carte, șosete, poșete croșetate de către bătrâne;
- felicitări și tablouri realizate de către copii;
- miere de albine.

De asemenea, în semn de mulțumire pentru participanți, persoanele de la fundație vor oferi un scurt moment artistic.

ACCESUL SE FACE PE BAZA DE INVITAȚII.
Prețul unei invitatii este 50 lei.
Pentru acești bani se primeste chitanța de donație.

Persoana de contact:
Dragos Antonache, telefon 0729.048.086
Email: unitateintregeneratii@yahoo.ro

21 mai in cadrul ONGFest, Asociația VolunDar, prezinta SOTRONIA si "Facem vizibile motive de bucurie din viața oamenilor" organizand competitia de sotron in cadrul evenimentului Atelierul de Fapte Bune in Parcul Herăstrău - intrarea Charles De Gaulle. 


 

Te asteptam la Kidex in perioada 2 - 5 iunie. Vom sarbatori copiii si copilaria cu Sotronia si Tabara Vesela la Romexpo.

Te așteptăm cu drag!


 

Voluntar de profesie - Fundaţia Vodafone România lansează a patra ediţie şi pune la dispoziţie 18 locuri în programul Voluntar de profesie, pe o perioadă de 6 luni.Programul se adresează şi angajaţilor Vodafone, 3 din cele 18 locuri fiind disponibile pentru aceştia. De asemenea, anul acesta Fundaţia Vodafone Romania caută un voluntar pentru programele sale, unul dintre cele 18 locuri fiind alocat pentru acest voluntar. Fundaţia Vodafone Romania asigură salariile voluntarilor, în limita a 1.000 Euro net, cat şi cheltuielile administrative pe toata durata programului

Persoana care se înscrie în program, trebuie să propună un ONG unde doreşte să lucreze şi să realizeze împreună cu acesta un proiect pe care îl va pune în practică în cele şase luni. ONG-ul ales trebuie să îşi desfăşoare activitatea în Romania, într-unul din domeniile: sănătate, educaţie, prevenirea abandonului familial şi şcolar, servicii sociale pentru copii şi tineri cu nevoi speciale sau pentru vârstnici.

Calendarul programului

20 iunie – 14 iulie – perioada de înscriere
15 – 21 iulie – perioada de evaluare
29 iulie – 4 august – perioada de interviuri
9 august – anunţarea celor 18 câştigători
Click aici pentru regulamentul programului.

Gasim oare un angajat Vodafone ce poate alege sa participe la programul "Voluntar de profesie" cu Savaliada? Savaliada este un proiect al Fundatiei Sfantul Sava de la Buzau si consta in transformarea unei unitati militare dezafectate intr-un centru social pentru mame, copii si batrani abandonati. Ne poate suna la 0746.25.25.05

 

VolunDar Habitat for Humanity Beius

Urmaraste-ne LIVE - constructim 10 case in 5 zile cu 250 de voluntari, elevi din Irlanda.

Asociatia non-profit Habitat pentru Umanitate Romania, construieste case impreuna cu familiile nevoiase din Romania. Materialele si banii necesari provin din donatii. Munca este facuta cu voluntari sub indrumarea constructorilor Habitat.

"Vom construi 10 case in 5 zile, de la fundatie pana la acoperis, in oraselul Beius din judetul Bihor. Voluntarii sunt elevi cu varste intre 16 și 18 ani ai Colegiului Wesley, au venit insotiti de profesorii lor si sunt la Beius timp de o saptamana pentru a munci alaturi de voluntarii locali si constructorii Habitat, dar si de cele 10 familii beiusene care vor beneficia de o locuinta simpla, decenta si sanatoasa."

Zilnic, intre orele 8 si 17, transmitem LIVE chiar din santier http://www.habitatbeius.ro/proiect/build-the-wesley-way

----

 

VolunDar Let's do it Romania

Hai in echipa Let's Do It Romania!

Dragul nostru viitor coleg, ne bucuram tare mult ca ai ajuns pe aceasta pagina. Inseamna ca te gandesti serios sa faci voluntariat si te asteptam in echipa Let's Do It Romania!  Nu mai sta nici un minut: scrie-ne la adresa recrutare at letsdoitromania.ro si povesteste-ne cate ceva despre tine! Abia asteptam sa te cunoastem! Suntem extrem de diversi, insa avem toti un lucru in comun: pasiunea pe care o punem in acest proiect frumos, care aduce o adevarata schimbare in Romania.

In acest moment, cautam noi colegi pentru urmatoarele departamente: omunicare, logistica, IT, fundraising, HR

---

România pe harta cicloturismului mondial

Te invităm să te alături proiectului de investigare a Traseului Dunării cu bicicleta inițiat de Asociația ROI împreună cu Cycling Romania - http://turuldunarii.cyclingromania.ro

O etapă importantă va fi cea de la Portul Cultural Cetate, din 5-7 iulie, unde vom petrece împreună un weekend memorabil, în care îmbinăm cicloturismul, mâncarea tradițională și degustările de vin bun românesc. Vei avea ocazia să descoperi frumusețile României aflate pe meleaguri dunărene și vei putea astfel să susții inițiativa noastră de a aduce România pe harta cicloturismului mondial. 

Implica-te si tu: http://turuldunarii.cyclingromania.ro/#!/implica-te/

---PARTENERI:

Proiectele VolunDar exista pentru ca exista sustinatori financiari sau logistici. Multumim pentru darnicie actionarilor si oamenilor ce muncesc pentru ca firmele de mai jos sa creeze resurse ce ne pun in miscare:

Skill Team Consulting

SPONSORI:

Temad