Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Proiecte

VolunDar este un dar (un cadou). Un dar ce sustine darnicia cu care oameni frumosi fac voluntariat si schimba lumea in bine. 

Ne implicam si dezvoltam proiecte care corespund urmatoarelor obiective:

1. “Facem vizibile motive de bucurie din viata oamenilor si ajutam parintii si societatea sa creasca copii pregatiti sa devina adulti sanatosi, veseli si capabili sa-si impuna valoarea si valorile”
2. “Facilitam transferul de experiente, invataturi si valori, intre generatia tanara si oamenii aflati la seniorat profesional si pensionare ”
3. “Ajutam oamenii sa descopere bucuria voluntariatului cu beneficiile pe care le aduce acesta asupra dezvoltarii personale si a unei societati cu oameni sanatosi, veseli, increzatori si preocupati sa se ajute unii pe altii.”

                    

              


Am hotarat sa trecem de la "like" la a ne place sa sustnem efectiv acesti tineri isteti si mentorii lor din echipa AutoVortex - Echipa Națională de Robotica.

"Echipa AutoVortex are deja la activ o serie de competiții naționale și internaționale și o colecție de distincții la care se adaugă premiul din Coreea. De pildă, conform site-ului oficial AutoVortex, în 2013 au obținut locul II la Campionatul Mondial de Robotică, locul I în Olanda, și locul III în Germania. În sezonul ce a urmat, echipa nu s-a lăsat mai prejos, întorcându-se acasă cu aur din Coreea de Sud, locul I din Germania și din Olanda, locul II din Rusia și din Cehia, și locul III de la Campionatul Mondial din St. Louis, SUA."

https://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/ilikeit-echipa-nationala-de-robotica-a-romaniei-locul-i-la-un-concurs-din-rusia-elevii-romani-merg-in-sua.html

 

 

Alex esteProiectele VolunDar exista pentru ca exista voluntari si sustinatori financiari sau logistici. Multumim pentru darnicie actionarilor si oamenilor ce muncesc pentru ca firmele de mai jos sa creeze resurse ce ne pun in miscare:

Lebario - sponsor VolunDar