Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Pentru Mircea

Dupa doi ani de la operatie, Mircea este foarte bine. A absolvit examenul de capacitate cu nota 9,67 si acum este un licean vesel si istet. Va multumim pentru sustinere.

---

Examenul CT efectuat la spitalul Bagdasar in 11 iulie 2016 a aratat ca veselul Mircea*, 13 ani, avea o tumora cerebrala GRAVA ce trebuia operata URGENT,

Desi medicii spitalului sunt reputati profesionisti, tehnologia prezenta in spitalul de stat nu le poate permite extirparea completa a tumorii, existand risc mare de recidiva a acesteia sau afectarea unor functii vitale ale creierului copilului.

Prietenii din jurul lui Mircea si a famileii acestuia au reusit sa primeasca evaluari optimste din partea profesorului Rudolf Fahlbusch, reputat neurochirurg la clinica International Neuroscience Institute din Hanovra si Dr. Sergiu Stoica, neurochirurg la BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza.

Operatia a fost realizata de domnul Dr. Sergiu Stoica, iar acum Mircea este un liceean vesel si sanatos.

Voluntar responsabil de caz Roxana Gligor.

Va multumim!Noutati:

In 12 august, Mircea a fost operat, iar RMN-ul post operator confirma extirparea totala a tumorii. Va multumim pentru sustinere!

 

10 noiembrie 2017, Mircea s-a alaturat ca voluntar in campania "Zambet pentru Ana" 

Parteneri: