Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

VolunDar

Am hotarât să trecem de la "like" la "imi place si mă implic" in sustinerea efectivă a acestor tineri isteti din echipa AutoVortex - Echipa Națională de Robotică.

De ce facem asta?

"Echipa AutoVortex are deja la activ o serie de competiții naționale și internaționale și o colecție de distincții la care se adaugă premiul din Coreea. De pildă, conform site-ului oficial AutoVortex, în 2013 au obținut locul II la Campionatul Mondial de Robotică, locul I în Olanda, și locul III în Germania. În sezonul ce a urmat, echipa nu s-a lăsat mai prejos, întorcându-se acasă cu aur din Coreea de Sud, locul I din Germania și din Olanda, locul II din Rusia și din Cehia, și locul III de la Campionatul Mondial din St. Louis, SUA."

https://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/ilikeit-echipa-nationala-de-robotica-a-romaniei-locul-i-la-un-concurs-din-rusia-elevii-romani-merg-in-sua.htmlCe vom face?

  • Le vom promova performanta
  • Ii vom sustine in gasirea de sponsori