Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Tabara Vesela


Tabara Vesela a Copiilor Isteti - Este proiectul in care, in fiecare vara, oferim gratuit tabere tematice pentru copii si adolescenti, proiect ce aduce bucurie si implinire nu doar copiilor participanti ci si voluntarilor ce se alatura in fiecare an echipei noastre.

"Zburdam prin padure cu bicicletele, brazdam lacul cu caiac-ul, inotam, jucam tenis, jucam baschet si volei pana noaptea tarziu. Cantam la focul de tabara acompaniati de greieri, scrutam cu privirea cerul instelat, admiram si protejam natura si invatam lucruri interesante ce ne vor ajuta sa devenim adulti sanatosi si fericiti."

Pana in prezent Tabara Vesela a Copiilor Isteti si-a deschis portile pentru 124 de copii din 2016 pana astazi (1 iunie 2019), iar obiectivul nostru este ca acest numar sa creasca an de an.

   

"Nici o altă experientă anterioară nu a îmbinat la fel de spectaculos satisfacţiile de lucru cu oamenii, acumularea de experiențe, veselia și practicarea a tot felul de sporturi în aer liber. M-am simțit excelent ca  membru al echipei VolunDar " 

Cautam voluntari, persoane educate, vesele, optimiste si comunicative ce iubesc neconditionat copiii si se pot distra "pe cinste" impreuna cu acestia.