Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Ce facem

VolunDar urmărește creșterea prin voluntariat a calității mediului și societății în care trăim.

VolunDar este inspirat de convingerea că voluntariatul poate transforma ritmul de dezvoltare și de ideea că oricine poate dărui din timpul, energia și cunoștințele sale pentru a aduce și altora  pace și bunăstare. Cu partenerii, VolunDar pledează pentru voluntariat, integrează voluntariatul în planificarea dezvoltării și mobilizează voluntari. Potențialul enorm de voluntariat este o sursă de inspirație pentru VolunDar și a voluntarilor din întreaga lume.

VolunDar promovează și dezvoltă voluntariatul ca o forță pentru dezvoltarea durabilă. Oferim consultanță strategică privind rolul și contribuția voluntariatului și opțiuni pentru implicarea civică în programele de dezvoltare. Sustinem proiecte pentru a îmbunătăți integrarea și participarea publicului la dezvoltarea socială, economică și politică, și sprijinim dezvoltarea voluntariatului în cadrul comunităților, ca o formă de ajutor reciproc.