Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Pentru Smaranda

Smaranda, eleva in Colegiul National I.L. Caragiale din Bucuresti a fost diagnosticata  cu "Sarcom Ewing 1/3 proximala humerus drept". Un CANCER OSOS  localizat la umarul drept ce impune o interventie chirurgicala complicata la inceputul lunii mai. 

Documente medicale doveditoareRapoarte si analize medicaleImagistica

Va rugam sa veniti alaturi de familia si prietenii din jurul Smarandei, ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit GRATUIT către cauza "Zâmbete pentru Smaranda", derulata de Asociatia VolunDar. 

Cum puteți face asta?

Pentru firme

 1. Descarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI
 2. Completati contractul cu datele firmei Dvs. si suma cu care doriti sa sponsorizati cazul Smarandei
 3. Semnati contractul completat si trimiteti prin mail sau curier catre noi, iar noi vom reveni la Dvs. cu contractul original.
 4. Faceti transfer bancar sau depuneti suma dorita in contul Asociatiei Volundar - IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;
 5. Deduceti suma donata din impozitul datorat profitului realizat, conform prevederilor Codului Fiscal al Romaniei, Art. 31 (4), Titlul II:
  • compania trebuie să fie plătitor de impozit pe profit;
  • acțiunea trebuie justificată prin contract încheiat potrivit prevederilor legale;
  • fondurile direcționate trebuie să fie sub cea mai mică dintre limitele precizate mai jos: 
   • 3‰  din cifra de afaceri, sau
   • 20% din impozitul pe profit datorat

In cazul în care suma depășește cele 2 condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă, dar pentru perioada fiscală următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani.

Daca pe parcursul procesului aveti intrebari sau nevoie de sustinere, sunati la 0746.252.505 si un voluntar va fi langa Dvs.

Pentru persoane fizice:

Donati direct catre Asociația VolunDar inițiatoarea și sustinatoarea campaniei "Zâmbete pentru Smaranda"

Coordonatele noastre pentru donații sunt:

 • Numele: Asociația VolunDar
 • Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
 • Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
 • Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
 • Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17

Cine este VolunDar? 

Suntem o organizaţie nonguvernamentala infiintata in august 2015. Nu avem vile inchiriate, nu cumparam masini, nu avem angajati in afara celor obligatorii. In acest moment singurele cheltuieli ale Asociatiei sunt comisioanele bancare si contabilul semivoluntar. In anul 2017 numai 0.157% din intregul rulaj al Asciatiei VolunDar a fost alocat cheltuielilor administrative. Banii primiti ca donatii sau sponsorizari vor fi alocati numai cauzei sau proiectului decis de sponsor. Daca suma colectata depaseste necesarul cauzei sau proiectului, alocarea banilor altor proiecte se face numai cu aprobarea scrisa a sponsorului.

Suntem recunoscători tuturor donatorilor si sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05

---

Aparitii media:Descarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI

Sunand la 0746.252.505, un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Parteneri:

 

Sponsori:

VRK Expedition

BRINEL

 

Parteneri logistici VolunDar: