Sprijina VolunDar

Convinși fiind că vă doriți o folosire mai bună a banilor dvs. ce ajung la stat prin impozite, vă rugăm să folosiți oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către un ONG cu idei bune. Vă rugăm de asemenea să analizați dacă ONG-ul nostru poate să fie o astfel de idee.

Suntem Asociația VolunDar, iar pentru 2018 și anii următori ne-am propus:

 • Să producem schimbarea modului ucigaș în care se joacă copiii și să readucem în viața acestora jocul real și în aer liber;
 • Să convingem copiii, părinții și societatea că jocul real este cu adevărat distractiv, sănătos dar și educativ; (este dovedit că lipsa de mișcare mărește incidența diabetului, obezității și multe altele)
 • Să desenăm cu vopsea, 20.000 de jocuri de șotron pe trotuarele orașelor și in curțile școlilor:
 • Să ajutăm dascălii din școli să ne învețe copiii și să joace șotron și alte jocuri ale copilăriei, afară (Ministerul Educației vrea);
 • Să organizăm campionate de șotron și alte jocuri în cât mai multe localitați din țara în lunile iunie - septembrie 2018;
 • Campionatul național de șotron îl organizăm pe 1 iunie 2018 in București;
 • Tabara Șotronia le va răsplăti veselia campionilor în iulie 2018; 
 • În octombrie 2018  împreună cu cei mai veseli dintre campionii la șotron să provocăm europarlamentarii din Bruxelles la șotron în Grand Place. Sperăm ca Nadia și europarlametarii români sa ne fie alături. 

Adică, muncim să realizăm schimbări REALE și să ducem în desuet afirmația "societatea face din noi ceea ce vrea", atât timp cât direcția societații este dată de politicieni corupți, de marketingul producătorilor de telefoane, de medicamente și de "creatorii" de "vedete" si divertisment,  disperați după rating și profit.

Atenție! Sponsorizarea Dvs. se scade direct din impozitul pe profit datorat, (nu reduce profitul și nici nu aduce o cheltuială suplimentară) iar noi vă vom aduce dovezile unei bune folosiri.

Stiati că:

 • În 2003, (când copiii înca mai jucau șotron și altele), în România, doar 1, 98 % din populație avea diabet?
 • În 2014 procentul a crescut la 11,6 %, iar Organizația Mondială a Sănătații previonează o dublare a numărului de îmbolnăviri în următorii 30 de ani?
 • Diabetul este una dintre cauzele majore de deces prematur și scade speranţa de viaţă în medie cu 5-10 ani?
 • Potrivit reprezentanților Federației Internaționale a Diabetului, practicarea zilnică a 30 de minute de exerciții fizice (șotron) reduce cu 40% riscul de instalare a diabetului zaharat de tip 2?
 • România a alocat in 2014 în scop curativ 836,6 milioane RON, bolnavilor de diabet?

Șotronul și jocurile copilăriei dumneavoastră v-au dezvoltat sistemul muscular și osos dar și abilitatea de a socializa, de a gestiona conflicte, de a negocia și, mai ales, au reprezantat mișcarea (sportul) ce v-au ajutat să vă dezvoltați sănătos fizic și emoțional. 

Participați si dvs. cu 20% din impozitul pe profit al firmei și veți ști exact ce se va întâmpla cu banii. Șotronia se numeste poiectul nostru și muncim pentru copii mai veseli, mai sociali si mai ales mai ănătoși. Va fi o bună investiție ce se va întoarce peste ani prin cheltuieli mai mici cu tratamentul a mai puține cazuri de diabet, boli cardiace, pulmonare și multe altele. 

Vom prezenta rapoarte detaliate, iar bucuria de vedea chiar dvs. copii sărind șotronul va fi mare.

Cum puteți face asta?

Sunati acum la 0746.25.25.05 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie

sau 

Sponsorizați direct Asociația VolunDar inițiatoarea și promotoarea la nivel național a proiectului Șotronia.

 • Pentru donațiile în RON, contul IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;
 • Pentru donațiile în EURO sau altă valută, vă rugăm să sunați la 0746.25.25.05 pentru a cere băncii extensia necesară contului bancar. 

Coordonatele noastre pentru sponsorizări și donații sunt:

 • Numele: Asociația VolunDar
 • Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
 • Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
 • Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
 • Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17

Dorim să vă facem cunoscut faptul că sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 • sunt în limita a 0.5% (5‰) din cifra de afaceri
 • nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totusi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Contractul de sponsorizare va fi semnat de către ambele părţi pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.

Suntem recunoscători tuturor sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

Legislatie:

Sponsorii Asociatiei VolunDar, vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilităţile fiscale prevăzute in Codul Fiscal al Romaniei, Art. 31 (4), Titlul II:

"Cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueazș sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificarile și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

 1. Este în limita a 0,5 % din cifra de afaceri;
 2. Nu depășește mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat"

Pentru informații și alte detalii privind contractele de sponsorizare, nu ezitați să ne contactați:

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar 

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05PARTENERI:

Fundatia Sfantul Sava

Skill Team Consulting
 

Money Channel

 

 

Sogardi Consulting

 

SPONSORI:

Temad