Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Termeni si conditii

 Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a termenilor si condițiilor!

Termeni și condiții

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție rândurile următoare pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Asociația VolunDar își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - sunt proprietatea Asociației VolunDar și a furnizorilor săi și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul asociației a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile și textele pot fi folosite numai cu acordul scris al Asociației VolunDar

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de catre vizitator vor fi folosite de Asociația VolunDar numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de abonare la newsletter sunt necesare pentru trimiterea de informații prin email, în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terțe părți. Asociația VolunDar se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.PARTENERI:

Proiectele VolunDar exista pentru ca exista sustinatori financiari sau logistici. Multumim pentru darnicie actionarilor si oamenilor ce muncesc pentru ca firmele de mai jos sa creeze resurse ce ne pun in miscare:

Skill Team Consulting

SPONSORI:

Temad