Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Pentru Ana

Pentru Ana Campioana

Examenul medical efectuat de Ana la Dr. Georgescu Dana de la Centrul Povita Bucuresti in 1 septembrie 2017, urmat de o biopsie intralezionala realizata de Dr. Gabriel Dinu in spitalul Monza Bucuresti, in data de 26 septembrie 2017, au confirmat diagnosticul "OSTEOSARCOM EXTREMITATEA DISTALA FEMUR DREPT STADIUL IIA (T1NOMO, G3)".

In data de 10 noiembrie 2017, Prof.-Univ. Dr. Rainer Kotz de la Clinica Wiener Privatklinik Betriebs-Ges.m.b.H. & Co.KG - Viena, a consultat-o pe Ana in Bucuresti, urmand sa revina cu o solutie chirurgicala.

 In data de 13 Noiembrie 2017, un nou examen RMN a relevat o agravare a diagnosticului, determinand nevoia cautarii unui nou protocol de tratament chimioterapeutic

In data de 20 noiembrie Ana, este consultata la Viena de Prof. Dr. R. Windhager care confirma disponibilitatea de a face interventia chirurgicala, dar o conditioneaza de gasirea si aplicarea unei solutii  de tratament chimioterapeutic eficient.

Miercuri 29 noiembrie,  diagnosticul Anei a fost clarificat in cadrul unei comisii  medicale interdisciplinare, dand vesti pline de sperante familiei Anei. Astfel, impeuna cu medicii, familia a luat decizia ca luni 4 decembrie Ana sa fie internata la Ichilov Hospital - Tel Aviv pentru tratamentele de chimioterapie si chirurgicale.

Duminica 3 decembrie (zi lucratoare in Israel) am primit din partea spitalului o proforma de 50.000 $ pentru consultatii, analize,  imagistica si spitalizare. Cu ajutorul Dvs. a fost facuta plata a 174.500 shekeli (contravaloarea a 50.000 $). Vedeti copii ale documentelor de plata mai jos.

Miercuri 20 decembrie 2017 a fost platita si factura de 69.583 $ pentru interventia chirurgicala necesara Aneil a Assuta Hospital Tel Aviv (vedeti documentele doveditoare mai jos) In aceasta valoare sunt incluse 5 ore de folosire a salii de operatie si 7 zile de spitalizare. Depasirea previziunilor, analizele pre si post operatorii, consumabilele medicale sunt costuri suplimentare ce urmeaza sa ne fie comunicate. 

31 decembrie 2017. Rezultatele analizelor imagistice au impus efectuarea altui tratament citostatic si amanarea interventiti chirurgicale programate initial in 5 ianuarie. 

Luni 8 ianuarie, Ana urmeaza o noua formula de tratament oncologic. Peste 2 saptamani, noi examene imagistice ii vor ajuta pe medici sa evalueze oportunitatea programarii operatiei.

Miercuri 10 ianuarie, spitalul a cerut constituirea a inca unui depozit de 50.000 $ pentru tratamente oncologice, consultatii, analize,  imagistica si spitalizare.

Luni 12 februarie, examenele imagistice au aratat "reducerea si chiar disparitia metastazelor" si a fost programata interventia chirurgicala in 23 februarie,

Vineri 23 februarie 2018 la Assuta Hospital, Tel Aviv, a avut loc interventia chirurgicala de protezare a femurului. Prof. Kolander si Dr. Levin - oncolog ortoped au gestionat cu succes interventia chirurgicala. Despre aceasta echipa cunoscatorii spun: "Sunt specialisti si virfuri in domeniu".

Roxana Petrescu - voluntar resposabil de caz: 0799.869.489

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05

----

* identitatea completa a copilului Ana si detaliile medicale sunt pastrate confidentiale in acest mediu de comunicare, dar totul poate fi clarificat si la vedere, sunand la 0799.869.489 - Roxana Petrescu, voluntar resposabil de caz.

Reflecatrea in presa:

---

Documente financiare:

  Vineri 23 februarie 2018 la Assuta Hospital, Tel Aviv, a avut loc interventia chirurgicala de protezare a femurului. Prof. Kolander si Dr. Levin - oncolog ortoped au gestionat interventia chirurgicala. Despre aceasta echipa cunoscatorii spun: "Sunt specialisti si virfuri in domeniu".

Sustinatori financiari si logistici:

 

Estep partener VolunDar

Decathlon, partener al Asociatiei VolunDar in campania "Zambet pentru Ana"