Pentru Ana

Pentru Ana Campioana

Examenul medical efectuat de Ana Bucur la Dr. Georgescu Dana de la Centrul Povita Bucuresti in 1 septembrie 2017, urmat de o biopsie intralezionala realizata de Dr. Gabriel Dinu in spitalul Monza Bucuresti, in data de 26 septembrie 2017, au confirmat diagnosticul "OSTEOSARCOM EXTREMITATEA DISTALA FEMUR DREPT STADIUL IIA (T1NOMO, G3)". Un CANCER OSOS GRAV ce impune interventie chirurgicala URGENTA.  

In data de 10 noiembrie 2017, Prof.-Univ. Dr. Rainer Kotz de la Clinica Wiener Privatklinik Betriebs-Ges.m.b.H. & Co.KG - Viena, a consultat-o pe Ana in Bucuresti, urmand sa revina cu o solutie chirurgicala.

In data de 13 Noiembrie 2017, un nou examen RMN a relevat o agravare a diagnosticului, determinand nevoia cautarii unui nou protocol de tratament chimioterapeutic

In data de 20 noiembrie Ana, este consultata la Viena de Prof. Dr. R. Windhager care confirma disponibilitatea de a face interventia chirurgicala, dar o conditioneaza de gasirea si aplicarea unei solutii  de tratament chimioterapeutic eficient.

Miercuri 29 noiembrie,  diagnosticul Anei a fost clarificat in cadrul unei comisii  medicale interdisciplinare, dand vesti pline de sperante familiei Anei. Astfel, impeuna cu medicii, familia a luat decizia ca luni 4 decembrie Ana sa fie internata la Ichilov Hospital - Tel Aviv pentru tratamentele de chimioterapie si chirurgicale.

Duminica 3 decembrie (zi lucratoare in Israel) am primit din partea spitalului o proforma de 50.000 $ pentru consultatii, analize,  imagistica si spitalizare. Cu ajutorul Dvs. a fost facuta plata a 174.500 shekeli (contravaloarea a 50.000 $). Vedeti copii ale documentelor de plata mai jos.

Miercuri 20 decembrie 2017 a fost platita si factura de 69.583 $ pentru interventia chirurgicala necesara Aneil a Assuta Hospital Tel Aviv (vedeti documentele doveditoare mai jos) In aceasta valoare sunt incluse 5 ore de folosire a salii de operatie si 7 zile de spitalizare. Depasirea previziunilor, analizele pre si post operatorii, consumabilele medicale sunt costuri suplimentare ce urmeaza sa ne fie comunicate.

31 decembrie 2017. Rezultatele analizelor imagistice au impus efectuarea altui tratament citostatic si amanarea interventiti chirurgicale programate initial in 5 ianuarie. 

Va multumim ca ne ajutati sa facem fata si urmatoarei facturi.

Toate aceste cautari disperate a unei variante de salvare si tratament pentru Ana nu ar fi fost posibila si continua sa fie dependenta ajutorul Dvs.  

Suntem siguri insa ca Ana, 13 ani, copil sportiv, ambitios si sufletist, capitan al echipei de baschet, va iesi cu bine din aceasta incercare.

Va rugam sa veniti alaturi de familia si prietenii din jurul ei ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către cauza "Zâmbete pentru Ana" prin ONG-ul VolunDar.

Cum puteți face asta?

Sunati acum la 0799.869.489 sau 0746.252.505 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

sau

Donati direct catre Asociația VolunDar inițiatoarea și sustinatoarea campaniei "Zâmbete pentru Ana"

Pentru donațiile în RON, contul IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;
Pentru donațiile în EURO sau altă valută, vă rugăm să sunați la 0746.25.25.05 pentru a cere băncii extensia necesară contului bancar.
Coordonatele noastre pentru donații sunt:

Numele: Asociația VolunDar
Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17
Dorim să vă facem cunoscut faptul că sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  • Sunt în limita a 0.5% (5‰) din cifra de afaceri
  • Nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totusi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Contractul de donatie / sponsorizare va fi semnat de către ambele părţi pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.

Suntem recunoscători tuturor donatorilor si sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

Legislatie:

Donatorii si Sponsorii Asociatiei VolunDar, vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilităţile fiscale prevăzute in Codul Fiscal al Romaniei, Art. 31 (4), Titlul II:

"Contribuabilii care efectueaza sponsorizări si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificarile și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

Suma este în limita a 0,5 % din cifra de afaceri;
Suma nu depășește mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat"
Pentru informații și alte detalii privind cazul lui Ana si contractele de donatie, nu ezitați să ne contactați

Roxana Petrescu - voluntar resposabil de caz: 0799.869.489

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05

----

* identitatea completa a copilului Ana si detaliile medicale sunt pastrate confidentiale in acest mediu de comunicare, dar totul poate fi clarificat si la vedere, sunand la 0799.869.489 - Roxana Petrescu, voluntar resposabil de caz.

---

Cum procedam:

Pentru firme, descarcati contractul de sponsorizare apasand AICI

  • Sunati la 0746.252.505 si un voluntar al Asociatiei VolunDar va va ajuta sa obtineti un numar de inregistrare pentru contrat din registrul Asociatiei.
  • Completaiti contractul cu datele firmei Dvs. si suma cu care doriti sa sponsorizati cazul Anei
  • Semnati contractul completat si trimiteti prin mail sau curier catre noi, iar noi vom reveni la Dvs. cu contractul original.
  • Faceti transfer bancar sau depuneti suma dorita in contul Asociatiei Volundar: IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;

Daca pe parcursul procesului aveti intrebari sau nevoie de sustinere, sunati la 0746.252.505 si un voluntar va fi langa Dvs.

Reflecatrea in presa:

---

Documente medicale:

Miercuri 29 noiembrie, Ichilov Hospital - Tel Aviv,  diagnosticul Anei a fost definivat in cadrul unei comisii  medicale interdisciplinare, dand vesti pline de sperante familiei Anei.

Second Opinion Tel Aviv

20 noiembrie Ana, este consultata la Viena de Prof. Dr. R. Windhager care confirma disponibilitatea de a face interventia chirurgicala, dar o conditioneaza de gasirea si aplicarea unei solutii  de tratament chimioterapeutic eficient

Second Opinion Viena

Scrisoare medicala Ana - VolunDar

Scrisoare medicala Ana 2- VolunDar

Sunati acum la 0799.869.489 sau 0746.252.505 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.Descarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI

Sunand la 0799.869.489 sau 0746.252.505, un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Noutati:

Vineri 23 februarie 2018 la Assuta Hospital, Tel Aviv, a avut loc interventia chirurgicala de protezare a femurului. Prof. Kolander si Dr. Levin - oncolog ortoped au gestionat cu succes interventia chirurgicala. Despre aceasta echipa cunoscatorii spun: "Sunt specialisti si virfuri in domeniu".

Luni 12 februarie, examenele imagistice au aratat "reducerea si chiar disparitia metastazelor" si a fost programata interventia chirurgicala in 23 februarie,

Miercuri 10 ianuarie, spitalul a cerut constituirea a inca unui depozit de 50.000 $ pentru tratamente oncologice, consultatii, analize,  imagistica si spitalizare.

Luni 8 ianuarie, Ana urmeaza o noua formula de tratament oncologic. Peste 2 saptamani, noi examene imagistice ii vor ajuta pe medici sa evalueze oportunitatea programarii operatiei.

Miercuri 20 decembrie 2017 a fost platita si factura de 69.583 $ pentru interventia chirurgicala necesara Anei programata la Assuta Hospital Tel Aviv. In aceasta valoare sunt incluse 5 ore de folosire a salii de operatie si 7 zile de spitalizare. Depasirea previziunilor, analizele pre si post operatorii, consumabilele medicale sunt costuri suplimentare ce urmeaza sa ne fie comunicate.

Duminica 3 decembrie (zi lucratoare in Israel) am primit din partea spitalului o proforma de 50.000 $ pentru tratamentul oncologic, consultatii, analize,  imagistica si spitalizare. Cu ajutorul Dvs. a fost facuta plata a 174.500 shekeli (contravaloarea a 50.000 $). Vedeti copii ale documentelor mai jos.

Miercuri 29 noiembrie,  diagnosticul Anei Bucur a fost confirmat in cadrul unei comisii interdisciplinare, iar luni va fi internata la Ichilov Hospital - Tel Aviv pentru tratamentele de chimioterapie si chirurgicale.

Va multumim ca ne ajutati sa facem fata si urmatoarei facturi.

 

Parteneri:

 

Estep partener VolunDar

Decathlon, partener al Asociatiei VolunDar in campania "Zambet pentru Ana"