Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Pentru Florin

Florin Besea din Constanta (18 ani) a suferit un accident prin electrocutare in 27 mai 2015. Interventia de urgenta si transferul la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, iau salvat viata. Dar viata lui Florin, de dupa acest nefericit eveniment, este mult diferita de cea de dinainte. Lucrurile pot fi schimbate cu ajutorul medicinei moderne. Insa, operatiile si tratamentele de recuperare ce vor urma depasesc posibilitatile financiare ale familiei. Pentru aceasta Florin are nevoie de sprijinul nostru.

---

Povestea lui Florin, in cuvintele tatalui sau o gasiti mai jos:

"In data de 27 05 2015 am fost anuntat la telefon de catre sotia mea ca Florin s-a elecrocutat si ca urmeaza sa ajunga la spitalul judetean Constanta. La urgenta , am fost informat ca un echipaj SMURD este pregatit pentru a il duce la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Am plecat la drum catre Bucuresti la spitalul Grigore Alexandrescu.Odata ajunsi am stat de vorba cu Doctorita de garda, Nacea Iulia,sansele lui erau foarte mici. Am reusit sa il vedem 10 minute,atat. Au reusit sa il stabilizeze si astfel sansele au crescut enorm.Operatie dupa operatie,zonele cu probleme au fost tratate. Perioada de spitalizare a durat doua luni.Florin a trait momente unice , este greu sa treci prin asa ceva.

Fericiti am plecat spre casa.Odata ajunsi, am realizat ca avem nevoie de ajutor masiv. Ne-am indreptat catre Sanatoriul Balnear Techirghiol. Aici D-na. Doctor Prajitura Aurora,ne-a dat sperante mari. A stat internat 6 luni, timp in care a urmat proceduri de redobandire a mobilitatii locomotorii. Incet, incet, luptand zi de zi, Florin a reusit .

La un an distanta a mai avut o interventie chirurgicala. Nu putea sa ridice mana drapta intinsa in sus. Am aflat ca are umarul dislocat de la cazatura ce s-a produs in timpul accidentului. La spitalul Municipal Bucuresti, doctorita Ana-Maria Oproiu a reusit sa remedieze aceasta problema. Fiind in perioada de crestere, intre aceste interventii chirurgicale este nevoie de un repaos. Este foarte greu si foarte costisitor intreg procesul de vindecare.

Florin are o tarie de caracter  impresionanta.Ca parinte am fost surprins sa vad ardoarea lui de a reveni in randul sportivilor de la C.S.S.1 Constanta, unde face parte din echipa de Volei. Dupa accidentul suferit , mobilitatea lui era precara. Incet, incet, anternament dupa antrenament, a redobandit masa musculara si gratia miscarilor unui sportiv. Este un luptator si un norocos, nu multi au a doua sansa. Doreste cu ardoare sa fie asa cum sunt toti tinerii de varsta lui, fara retineri si cat mai dezinvolti si este pregatit sufleteste pentru a traversa urmatoarele interventii chirurgicale."

 

---

Asociatia VolunDar sprijina demersurile ce se fac pentru ca Florin sa fie complet sanatos si va directiona integral (la fel ca si pana acum) sumele incasate din donatii si sponsorizari pentru medicamente, tratamente si analizele necesare.

Va rugam sa veniti alaturi de familia lui Florin, ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către cauza "Zâmbete pentru Florin" prin ONG-ul VolunDar.

Cum puteți face asta?

Pentru firme, descarcati contractul de sponsorizare apasand AICI

Completati contractul cu datele firmei Dvs. si suma cu care doriti sa sponsorizati cazul Florin.
Semnati contractul completat si trimiteti prin mail sau curier catre noi, iar noi vom reveni la Dvs. cu contractul original.
Faceti transfer bancar sau depuneti suma dorita in contul Asociatiei Volundar: IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank.

Sunati acum la 0746.252.505 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Pentru persoane fizice, donati direct catre Asociația VolunDar sustinatoarea campaniei "Zâmbete pentru Florin" (cu  mentiunea Florin pe ordinul de plata)

Coordonatele noastre pentru donații sunt:

Numele: Asociația VolunDar
Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17

Dorim să vă facem cunoscut faptul că sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

Sunt în limita a 0.5% (5‰) din cifra de afaceri
Nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totusi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Contractul de donatie / sponsorizare va fi semnat de către ambele părţi pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.


Suntem recunoscători tuturor donatorilor si sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05Descarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI

Sunand la 0746.252.505, un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

VolunDar-Zambet-pentru-Florin

Sponsori: