Zâmbete

1. Niciodata nu vom aduce in atentia Dvs. un caz care nu este pe deplin verificat.

2. Banii primiti ca donatii sau sponsorizari, vor fi alocati numai cauzei sau proiectului consemnat in contract. Daca suma colectata depaseste necesarul proiectului, alocarea acestora altor proiecte se face numai cu aprobarea scrisa a sponsorului,

3. Pentru cauzele ce au ca subiect tratarea bolilor de care sufera copiii, sumele colectate nu vor fi grefate de cheltuieli administrative (excluzand comisioanele bancare, si de transfer). In acest moment singura cheltuiala a Asociatri este contabilul semivoluntar (din care mai face si donatii. Multumim Georgiana).

4. Fiecare cauza asumata de Asociatia VolunDar conditioneaza participarea a cel putin un membru al familiei sau prieten apropiat in echipa de voluntari, caruia ii este alocata functia de responsabil de caz.

5 Pentru cauzele asumate, ne ocupam de colectarea banlor ce alimenteaza bugetul necesar insanatosirii copilului, iar daca este necesar, incercam sa cream in jurul familiei un suport mai larg, care sa cuprinda posibilitatea de a primi second opinion pentru diagnostic, consiliere psihologica si incurajarea dobandirii  unei atitudini optimiste in vederea insanatosirii copilului. 

6. Lucram astfel pentru a atinge obiectivul infiintarii Asociatiei VolunDar. "Facem vizibile motive de bucurie si copiilor bolnavi, si ii ajutam sa-si recapete zâmbetul si dorinta de a trai frumos si de a continua sa se pregateasca sa devina adulti sanatosi, veseli si capabili sa-si impuna valoarea si valorile."

Prin campaniile VolunDar ne asumam sustinerea unor cazuri a caror veridicitate o studiem, si sustinem familia si prietenii in a reusi sa readucem zâmbetul pe fata copiilor aflati in suferinta.

"Pentru Mircea" a fost o reusita in timp record, pentru care multumim sponsorilor si voluntarilor implicati. Acum Ana, mica baschetbalista de 13 ani si David 12 ani au nevoie de noi in echipa. De noi si de Dvs.

Va rugam sa veniti alaturi de familia si prietenii din jurul acestor copii minunati, ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către astfel de cauze prin ONG-ul VolunDar.