Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Zâmbete

1. Niciodata nu vom aduce in atentia Dvs. un caz care nu este pe deplin verificat.

2. Suntem o organizaţie nonguvernamentala infiintata in august 2015. Nu avem vile inchiriate, nu cumparam masini, nu avem angajati in afara celor obligatorii. In anul 2017 numai 0.157% din intregul rulaj al Asciatiei VolunDar a fost alocat cheltuielilor administrative. Banii primiti ca donatii sau sponsorizari vor fi alocati numai cauzei sau proiectului decis de sponsor. Daca suma colectata depaseste necesarul cauzei sau proiectului, alocarea banilor altor proiecte se face numai cu aprobarea scrisa a sponsorului.

4. Fiecare cauza asumata de Asociatia VolunDar conditioneaza participarea a cel putin un membru al familiei sau prieten apropiat in echipa de voluntari, caruia ii este alocata functia de responsabil de caz.

5. Pentru cauzele asumate, ne ocupam de colectarea banilor ce alimenteaza bugetul necesar insanatosirii copilului. Daca este necesar, incercam sa cream in jurul familiei un suport mai larg, care sa cuprinda posibilitatea de a primi second opinion pentru diagnostic, consiliere psihologica si incurajarea dobandirii  unei atitudini optimiste in vederea insanatosirii. 

6. Lucram astfel pentru a atinge obiectivul infiintarii Asociatiei VolunDar. "Facem vizibile motive de bucurie si copiilor bolnavi, si ii ajutam sa-si recapete zâmbetul si dorinta de a trai frumos si de a continua sa se pregateasca sa devina adulti sanatosi, veseli si capabili sa-si impuna valoarea si valorile."

Prin campaniile VolunDar ne asumam sustinerea unor cazuri a caror veridicitate o studiem si sustinem familia si prietenii in a reusi sa readucem zâmbetul pe fata copiilor aflati in suferinta.

"Pentru Mircea" si pentru David au fost reusite in timp record, pentru care multumim sponsorilor si voluntarilor implicati. Acum  Gheorghe 18 ani si alti copii ce nu sufera de boli care sa le ameninte viata dar care au si vor avea nevoie de ani intregi de tratamente si terapii anevoioase si costisitoare, au nevoie de noi in echipa. De noi si de Dvs.

Va rugam sa veniti alaturi de familia si prietenii din jurul acestor copii minunati, ajutandu-ne cu donatii personale, cu sume redirectionate din impozitul pe venit (prin completarea si depunerea formularelor 230 sau 200) iar daca sunteti companie, folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către astfel de cauze prin ONG-ul VolunDar.

      Proiectele VolunDar exista pentru ca exista voluntari si sustinatori financiari sau logistici. Multumim pentru darnicie actionarilor si oamenilor ce muncesc pentru ca firmele de mai jos sa creeze resurse ce ne pun in miscare:

Lebario - sponsor VolunDar