Pentru Gheorghe

Gheorghe, elev al liceului Jean Monnet din Bucuresti a fost diagnoticat cu LIMFOSARCOM GASTRIC. Este o situatie grava ce trebuie tratata urgent, iar costurile sunt mult peste posibilitatile familiei.

Va rugam sa veniti alaturi de familia, colegii si profesorii lui Gheorghe ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către cauza "Zâmbete pentru Gheorghe" prin ONG-ul VolunDar.

Cum puteți face asta?

Pentru firme, descarcati contractul de sponsorizare apasand AICI

Completaiti contractul cu datele firmei Dvs. si suma cu care doriti sa sponsorizati cazul Gheorghe.
Semnati contractul completat si trimiteti prin mail sau curier catre noi, iar noi vom reveni la Dvs. cu contractul original.
Faceti transfer bancar sau depuneti suma dorita in contul Asociatiei Volundar: IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;

Sunati acum la 0746.252.505 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Pentru persoane fizice, donati direct catre Asociația VolunDar sustinatoarea campaniei "Zâmbete pentru Gheorghe"

Coordonatele noastre pentru donații sunt:

Numele: Asociația VolunDar
Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17

Dorim să vă facem cunoscut faptul că sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

Sunt în limita a 0.5% (5‰) din cifra de afaceri
Nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totusi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Contractul de donatie / sponsorizare va fi semnat de către ambele părţi pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.
Suntem recunoscători tuturor donatorilor si sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

Legislatie:

Donatorii si Sponsorii Asociatiei VolunDar, vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilităţile fiscale prevăzute in Codul Fiscal al Romaniei, Art. 31 (4), Titlul II:

"Contribuabilii care efectueaza sponsorizări si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificarile și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplinește cumulativ următoarele condiții: 

Suma este în limita a 0,5 % din cifra de afaceri;
Suma nu depășește mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat"

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05

----

Documente medicale:

Epicriza_Gheorghe_Coroi_elev_liceului_Jean_Monnet_caz sustinut de Asociatia VolunDarDescarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI

Sunand la 0746.252.505, un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Gheorghe, elev al liceului Jean Monnet Bucuresti, sustinut de Asociatia VolunDar

Parteneri:

Sponsori:

Parteneri: