Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Pentru Gheorghe

"GHEORGHE A ÎNVINS CANCERUL! Analizele au ieșit foarte bine și acum îl așteptăm să revină la școală! Vă mulțumim tuturor că ați susținut cauza noastră și ne-ati ajutat să readucem zâmbetul pe buzele mamei lui Gheorghe. Ne bazăm pe întregul suport al profesorilor si al colegilor din liceu pentru ca acomodarea sa fie cât mai rapidă și sa poată intra în programul normal de pregătire pentru bacalaureat!" Comunicat din partea liceului Jean Monnet Bucuresti, unde Gheorghe este elev. 

Istroicul cazului il gasiti mai jos:

Gheorghe, elev al liceului Jean Monnet din Bucuresti a fost diagnosticat la sfarsitul anului 2017 cu LIMFOSARCOM GASTRIC. In urma operatiei de extirpare a tumorilor si a tratamentului Oncologic pe care l-a urmat la Koc University Hospital din Istanbul, Gheorghe se simte mai bine si si-a reluat activitatea scolara in clasa a XII-a. Stilul de viata pe care l-a adoptat, tratamentul de substitutie pe care il urmeaza si sustinerea celor din jur il ajuta sa-si traiasca adolescenta asemeni colegilor lui. Insa, medicatia prescrisa precum si vizitele o data la trei luni la clinica din Istanbul pentru analize si evaluare implica noi eforturi financiare din partea familiei.

Asociatia VolunDar sprijina in continuare demersurile ce se fac pentru ca Gheorghe sa fie complet sanatos si va directiona integral (la fel ca si pana acum) sumele incasate din donatii si sponsorizari pentru medicamente, tratamente si analizele necesare.

Va rugam sa veniti alaturi de familia, colegii si profesorii lui Gheorghe ajutandu-ne cu donatii personale sau folosind oportunitatea dată de Codul Fiscal de a direcționa 20% din impozitul pe profit către cauza "Zâmbete pentru Gheorghe" prin ONG-ul VolunDar.

Reflecatrea in presa:

BucurestiiVechisiNoi.ro, NottaraObservator / Antena 1 , Antena 3, TVR 

 

Cum puteți face asta?

Pentru firme, descarcati contractul de sponsorizare apasand AICI

Completati contractul cu datele firmei Dvs. si suma cu care doriti sa sponsorizati cazul Gheorghe.
Semnati contractul completat si trimiteti prin mail sau curier catre noi, iar noi vom reveni la Dvs. cu contractul original.
Faceti transfer bancar sau depuneti suma dorita in contul Asociatiei Volundar: IBAN: RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank;

Sunati acum la 0746.252.505 și un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Pentru persoane fizice, donati direct catre Asociația VolunDar sustinatoarea campaniei "Zâmbete pentru Gheorghe"

Coordonatele noastre pentru donații sunt:

Numele: Asociația VolunDar
Numar în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 82022/299/2015
Cod Unic de Înregistrare Fiscală 34908469
Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank
Adresa: Bucureşti, sector 1, Str. Căderea Bastiliei nr.17

Dorim să vă facem cunoscut faptul că sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

Sunt în limita a 0.5% (5‰) din cifra de afaceri
Nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totusi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Contractul de donatie / sponsorizare va fi semnat de către ambele părţi pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.


Suntem recunoscători tuturor donatorilor si sponsorilor nostri care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociației VolunDar. Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a VolunDar.

 

Multumim

Mihaela Manolache - Presedinte VolunDar

VolunDar@gmail.com / 0746.25.25.05

----

 

 

 

 

 

 

 Descarcati contractul de sponsorizare  apasand AICI

Sunand la 0746.252.505, un voluntar va fi lânga dvs. cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Gheorghe, elev al liceului Jean Monnet Bucuresti, sustinut de Asociatia VolunDar

Parteneri:

Sponsori:

Parteneri: